O WMS-u

Sustav upravljanja skladištem (WMS), u ovom slučaju PrimatWMS je cjelovito rješenje za praćenje i kontrolu svih skladišnih procesa. To je ključni dio opskrbnog lanca i prvenstveno ima za cilj kontrolirati kretanje robe u skladištu, uključujući dostavu, primanje, skupljanje i stavljanje u promet robe. Sustav kreće i optimizira odlaganje svake stavke na svom mjestu. Kontrola svih logističkih procesa omogućena je bez ikakvih tragova papira. Podržava različite koncepte skladištenja (paletizirane ili nepaletirane robe, prilagođena skladišta, automatska skladišta). Također, WMS podržava različite razine automatizacije obavljanja operacija pohrane (automatski ili ručni način rada).

WMS sustav je cjelovito rješenje za nadzor i praćenje svih skladišnih procesa, a razlog za uvođenje je, između ostalog, za ubrzavanje protoka robe, smanjenje pogrešaka u radu, maksimalno korištenje radnog vremena i skladišnih kapaciteta kako bi se povećala učinkovitost i profitabilnost.

PrimatWMS sustav temelji se na vlastitom softveru razvijenom ovdje u Primat Informatika, sva logistička rješenja su razvijena od strane naših iskusnih inženjera i programera prilagođenih potrebama samih korisnika.

Sustav podržava označavanje, primanje i isporuku gotovih proizvoda pomoću ručnih RF terminala. Svi podaci pohranjeni su u Oracleovoj bazi podataka. WMS pokriva sve faze manipulacije robom u skladištu, od inputa, proizvodnje komercijalnih paketa, do izlaza i povezan je s vrhunskim poslovnim informacijskim sustavom koji u stvarnom vremenu razmjenjuje sve potrebne informacije.

Po svojim značajkama i mogućnostima, PrimatWMS je usporediv s bilo kojim globalnim WMS rješenjem, ali je trošak prihvatljiviji. Među ostalim pogodnostima koje želimo spomenuti, moramo napomenuti da je softver fleksibilan i podržava bilo koju veličinu tvrtki, poduzeća i poslovnih opsega. Što se tiče hrvatskih tvrtki, velika je prednost da poslujemo kod kuće, što omogućuje brzi odgovor i nedostatak jezične barijere.

Osoblje Primat Informatike ima veliko iskustvo i znanje, a softver je izrađen korištenjem novih i suvremenih tehnologija.

0
USPJEŠNIH PROJEKATA
Usluga na razini
0
BROJ ZEMALJA POD PrimatWMS-om
Mađarska, Slovenija, Bosna & Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Rumunjska, Bugarska, Hrvatska
0
GODINA ISKUSTVA
Najbolje rješenje za vaše skladište
0
I više naloga dnevno po korisniku
PrimatWMS može rukovati s velikim brojem radnih naloga
Novi modul – YARD MANAGEMENT

  Modul za upravljanje dvorištem ili Yard Management je modul koji je dizajniran za predviđanje kretanja dostavnih vozila na području skladišta ili distribucijskog centra. Daje korisnicima WMS-a pravovremene informacije o lokaciji isporuke

Share