O PRIMAT INFORMATICI I TIMU

Primat informatika je mala, ali uspješna tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, nastala 2010.g. izdvajanjem odjela informatike iz tvrtke Primat logistika. Orijentirani smo projektiranju, razvoju i proizvodnji logističkih informacijskih sustava odnosno sustava za upravljanje skladištem koji podržavaju tvrtke u efikasnom i učinkovitom poslovanju.

Nudimo cjelovita logistička rješenja u različitim područjima poslovanja: slijednost roba u trgovini i proizvodnji, sustave za potporu logističkim postupcima u skladištu, upravljanje transportom te upravljanje robotima i automatiziranim skladišnim sustavima. Naša aplikacijska rješenja temeljena su na ORACLE-ovoj bazi podataka (RDBMS), Microsoft .Net tehnologiji i web servisima te su usmjerena prema srednje velikim i velikim tvrtkama.

Po svojim mogućnostima naša su rješenja usporediva s bilo kojim stranim WMS rješenjima, a cjenovno puno prihvatljivija, softver je fleksibilan i podržava bilo koju veličinu poduzeća i opseg poslovanja te je izrađen od strane naših iskusnih djelatnika na novim i modernim tehnologijama.

Gledajući s aspekta hrvatskih korisnika te onih potencijalnih na području RH i regije, velika prednost nam je poslovanje na “domaćem terenu” što omogućuje brzu reakciju na sve situacije i osigurava nedostatak jezičnih barijera.

Potpuno smo usredotočeni na korisnika i njegove potrebe, a kultura otovrene rasprave o potrebama i eventualnim problemima te partnerstvo, dio su našeg korporativnog identiteta.

Misija Primat Informatike je korisnicima i poslovnim partnerima ponuditi kvalitetna, moderna i inovativna informatička rješenja i usluge, stvarajući im tako i dodatnu vrijednost za njihove proizvode i samu tvrtku, a sve u skladu s njihovim potrebama. Vizija Primat Informatike je ostati najjača tvrtka u regiji u razvoju informatičkog softvera za skladišta te nastaviti pridonositi razvoju i uspjehu svojih partnera, korisnika, zaposlenika te cijele društvene zajednice.

Kruno Barišić
Kruno Barišić
CEO
Glava firme, zvan Osnivač. U malom prstu drži sva znanja o programiranju i tehnologiji općenito. Prvi Apple fan u firmi, e-te-ef-ovac, kad ne programira, sudionik je svakog biciklističkog maratona u HR, a ostatak vremena opušta se uz dobru kapljicu i cigaru. U zadnje vrijeme ga muče godine u koje ulazi, a skupa s godinama i leđa pa je nakon dugog razmišljanja odlučio investirati u novo SUV vozilo njemačke proizvodnje. ``Pomlađivanju`` je najviše pridonio novi potomak.
Dragica Kekić
Dragica Kekić
Financial officer
Početkom mjeseca, rado viđeno lice, financije firme čvrsto drži, a računovodstvo joj je u malom prstu. Vikendima čest gost Žumberka, a preko tjedna masterchef u vlastitoj kuhinji pa sprema razne delicije, peče kolače, radi zimnicu i u tome uživa. Od preseljenja firme na Trešnjevku, često viđena na Trešnjevačkom placu u potrazi za nekim finim delicijama.
Leo Rieger
Leo Rieger
System Administrator
Samoborac sa stalnom adresom u Zagrebu, često viđen u službenom vozilu na putu do korisnika popraviti štogod treba. Toliko vjeran firmi da čak ne ide na bolovanje, nego uzme godišnji kad ide na pretrage. Često gorljiv sudionik rasprava iphone vs android kao pobornik androida, a za radnim stolom uglavnom viđen s najvećim slušalicama na glavi. Ljubitelj sporta i rekreacije kao i zdravog života, redovni posjetitelj teretane kao i poneke planine u kasnim noćnim satima, pokušava zdravo jesti, no gyros mu je velika slabost.
Marina Lipnjak
Marina Lipnjak
Marketing Manager
Samoprozvana zvjezdica Primata, plavuša s ekonomije, s voljom i željom za programiranjem, glavna i odgovorna za društvene mreže i maltretiranje kolega istima, u slobodno vrijeme je se može sresti u šetnji sa sinčićem ili na pilatesu, ali najčešće se opušta u svoja 4 zida s obitelji. Dok nije u vječitoj potrazi gdje gurnuti logo i ime firme, sanja o preseljenju u južnije krajeve s pogledom na more.