Primat informatika je mala, ali uspješna tvrtka sa sjedištem u Hrvatskom Leskovcu u Zagrebu, nastala 2010.g. izdvajanjem odjela informatike iz tvrtke Primat logistika. Orijentirani smo projektiranju, razvoju i proizvodnji logističkih informacijskih sustava odnosno sustava za upravljanje skladištem koji podržavaju tvrtke u efikasnom i učinkovitom poslovanju.

Nudimo cjelovita logistička rješenja u različitim područjima poslovanja: slijednost roba u trgovini i proizvodnji, sustave za potporu logističkim postupcima u skladištu te upravljanje transportom. Naša aplikacijska rješenja temeljena su na ORACLE-ovoj bazi podataka (RDBMS), Microsoft .Net tehnologiji i web servisima te su usmjerena prema srednje velikim i velikim tvrtkama.

Po svojim mogućnostima naša su rješenja usporediva s bilo kojim stranim WMS rješenjima, a cjenovno puno prihvatljivija, softver je fleksibilan i podržava bilo koju veličinu poduzeća i opseg poslovanja te je izrađen od strane naših iskusnih djelatnika koristeći nove i moderne tehnologije.

Gledajući s aspekta naših hrvatskih korisnika te onih potencijalnih, velika prednost nam je poslovanje na “domaćem terenu” što omogućuje brzu reakciju na sve situacije i osigurava nedostatak jezičnih barijera.

Potpuno smo usredotočeni na korisnika i njegove potrebe, a kultura otovrene rasprave o potrebama i eventualnim problemima te partnerstvo, dio su našeg korporativnog identiteta.

Misija Primat Informatike je korisnicima i poslovnim partnerima ponuditi kvalitetna, moderna i inovativna informatička rješenja i usluge, stvarajući im tako i dodatnu vrijednost za njihove proizvode i samu tvrtku, a sve u skladu s njihovim potrebama. Vizija Primat Informatike je ostati najjača tvrtka u regiji u razvoju informatičkog softvera za skladišta te nastaviti pridonositi razvoju i uspjehu svojih partnera, korisnika, zaposlenika te cijele društvene zajednice.

 

Više o zaposlenicima…