Kruno Barišić

CEO

Glava firme, zvan Osnivač. U malom prstu drži sva znanja o programiranju i tehnologiji općenito. Prvi Apple fan u firmi, e-te-ef-ovac, kad ne programira, sudionik je svakog biciklističkog maratona u HR, a ostatak vremena opušta se uz dobru kapljicu i cigaru iako rijeđe nego nekad s obzirom da su sada dio jelovnika proteini i whey. U zadnje vrijeme ga muče godine u koje ulazi, a skupa s godinama i leđa pa razmišlja o novom vozilu njemačke proizvodnje.

Dragica Kekić

Financial Officer

Početkom mjeseca, rado viđeno lice, financije firme čvrsto drži, a računovodstvo joj je u malom prstu. Vikendima čest gost Žumberka, a preko tjedna masterchef u vlastitoj kuhinji pa sprema razne delicije, peče kolače, radi zimnicu i u tome uživa.

Igor Rubinić

Software Architect

Softveraš, zaljubljenik u tehnologiju, gadgete i Apple fan broj 2 u Primatu, foodie u svakom smislu riječi, sa svakog puta donese koju dobru kapljicu što ga čini omiljenim među kolegama… Rijetko kad viđen ljut, rekli bi čak i da je u zenu, kao takav uvijek spreman pomoći i objasniti kome treba. Dok ne programira štogod posao zahtijeva i želi, razmišlja o preseljenju na remote lokaciju gdje može programirat štogod posao zahtijeva i želi, ali na plaži uz vino, cheesecake i wi-fi…

Marina Lipnjak

Marketing Manager

Samoprozvana zvjezdica Primata, zadnja došla u firmu pa je najčešća žrtva na udaru pošalica kolega, ali s vremenom se počela smijati na vlastiti račun. Plavuša s ekonomije, s voljom i željom za programiranjem, glavna i odgovorna za društvene mreže i maltretiranje kolega istima, u slobodno vrijeme je se može sresti u teretani, pjevajući za volanom nove pile ili negdje na druženju s prijateljima uz kavu i kapljicu. Dok nije u vječitoj potrazi gdje gurnuti logo i ime firme, sanja o preseljenju u južnije krajeve s pogledom na more i prakticiranjem joge na otvorenom.

Leo Rieger

System Administrator

Samoborac sa stalnom adresom u Zagrebu, često viđen u službenoj Micri na putu do korisnika popraviti štogod treba. Toliko vjeran firmi da čak ne ide na bolovanje, nego uzme godišnji kad ide na pretrage. Često gorljiv sudionik rasprava iphone vs android kao pobornik androida, a za radnim stolom uglavnom viđen s najvećim slušalicama na glavi. Dok mu puls nije previsok, uzgaja aroniju, radi pekmez, likere, sokove… i pokušava zdravo jesti, no gyros mu je velika slabost.